banner

 

Saunotuspalvelu

Henkilökohtainen apu | Kotipalvelu | Kotisairaanhoitopalvelut | Omaishoidon sijaisuus | Saunotuspalvelu

Palvelu on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat jonkin verran apua mm. riisuutumisessa ja pukeutumisessa, peseytymisessä ja saunaan pääsemisessä sekä niille henkilöille, joille ei ole mahdollista saunoa tai peseytyä kotioloissa.

Hoitaja on saunotuksessa läsnä koko ajan, mutta saunoa voi myös omatoimisesti. Saunotus tapahtuu erityisesti ikäihmisten tarpeisiin suunnitellussa Vattuvuoren palvelutalon uudessa saunassa. Saunassa ja pesuhuoneessa on erilaisia apuvälineitä ja pyörällinen suihkutuoli. Saunotuksen jälkeen saunajuomaksi on tarjolla mehua. Halutessasi hoitajamme voivat myös kihartaa ja laittaa hiuksesi. Kesäisin on mahdollista vilvoitella viihtyisässä vilpolassamme.

Asiakkaalla tulee olla mukanaan omat kylpemiseen tarvittavat välineet ja pyyhkeet. Tarvittaessa meiltä saa kylpyyn tarvittavat välineet ja pyyhkeen erilliseen hintaan. Palvelu ei sisällä kuljetusta. Saunotuspäivät ovat keskiviikosta perjantaihin.

Saunotuspalvelussamme on kaksi erilaista kokonaisuutta:

  • Sadun saunotus sisältää avustamisen saunotuksessa, peseytymisessä ja pukeutumisessa sekä saunajuoman. Saunotuspalvelu kestää kokonaisuudessa 30 minuuttia ja sen hinta on 17€/kerta.
  • Sannin saunotus sisältää avustamisen saunotuksessa, peseytymisen ja pukeutumisen lisäksi saunajuoman sekä kahvin, suolaisen tai makean kahvileivän kanssa. Saunotuspalvelu kestää kokonaisuudessa 45 minuuttia ja sen hinta on 25€/kerta.
Saunotuksen jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus ruokailuun erilliseen lounasruokahintaan. Katso lisätietoja Lähiruokapalvelut–sivulta.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan saunotuksesi yhdessä!

Onnittele Justiinoiden lahjakortilla! Suositut saunotuslahjakorttimme voit antaa lahjaksi henkilökohtaista hemmottelua kaipaavalle äidillesi, isällesi tai muulle läheisellesi. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.