banner

 

Lounasateriapalvelut

Lounasateriapalvelut | Ruokalista

Justiinan lounasateriapalvelu on tarkoitettu sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Ateriapalvelumme toimittaa maukkaan ja monipuolisen kotiruokalounaan kotiin tai työpaikalle. Kotitoimituslounaan voi tilata viikon jokaiselle päivälle tai vain niinä päivinä kuin itse haluaa. Kotitoimituslounas on hyvä vaihtoehto niille henkilöille, jotka eivät terveydentilansa, pysyvän tai tilapäisen, heikentymisen vuoksi itse voi valmistaa päivittäistä lämmintä ateriaa.

Kaikki kotiin toimitettavat lounasateriat suunnitellaan ikäihmisten vaatimukset ja ravitsemussuositukset sekä asiakkaiden toiveet huomioiden. Ikääntyneiden ravitsemukseen on kiinnitetty ateriapalveluissamme erityistä huomiota, sillä terveyden, toimintakyvyn ja elämänlaadun tukemisessa hyvällä ravitsemuksella on keskeinen tehtävä. Lisäksi sairauksista toipuminen nopeutuu ja kotona asumisen mahdollisuudet ovat paremmat, mikäli ravitsemustila  on hyvä.

 

Maistuvaa kotiruokaa kotiin kuljetettuna, viikon jokaisena päivänä!

Kun tarvitset kotiin toimitettavan lämpimän lounaan, ota yhteyttä keittiöhenkilökuntaamme, puhelin 045 122 0090.

Toimituspäivänä valmistettuun kotitoimitus lounaaseen kuuluu lämmin kotiruoka, salaatti/lämmin lisuke, leipä voideltuna asiakkaan toivomalla ravintorasvalla ja jälkiruoka. Asiakkaan halutessa henkilökuntamme avaa rasiat ja kattaa aterian pöydälle. Halutessaan asiakkaalla on mahdollista tilata ruokajuoma erilliseen hintaan. Ruokajuoma toimitetaan sovittuna päivänä kotilounas-toimituksen yhteydessä.

  • Lounaan hinta kuljetettuna 11,50 €.
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin yhden kuukauden ilmoitusajalla.
  • Huomioittehan yksikkötilauksenne yhteydessä, että jätätte tilauksenne mielellään edellisenä päivänä, mutta viimeistään toimituspäivänä klo 9:30 mennessä.