banner

 

Pito- ja juhlapalvelut

Ruokalista | Lounasateriapalvelut | Kokous- ja edustuspalvelut | Pito- ja juhlapalvelut

Aina on syytä juhlaan. Merkkipäivät, perhejuhlat, yritysten ja yhdistysten juhlatilaisuudet voit jättää meidän huoleksemme. Kerro meille aika, paikka ja aihe, me autamme toteuttamaan tilaisuutesi toiveittesi mukaan.

Ruokailu on tärkeä osa  niin juhlissa kuin kokouksissa. Haluamme tuoda tilaisuuteesi herkullisia tuoksuja ja makuja, jotka muistetaan. Raaka-aineissa meille tärkeintä ovat tuoreus, puhtaus, laatu ja kotimaisuus. Vuoden eri sesongit ovat oleellisessa asemassa ruuanvalmistuksessamme. Ruokatuotannossamme käytämme mahdollisimman  vähän valmistuotteita. Menu suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä  sopivaksi muuhun tarjoiluun.

Erilaiset À la carte-annokset ja buffetpöytämme ovat suosittuja vaihtoehtoja kaikenkokoisten juhlien ruokailuun. Buffetpöytien lisäksi loihdimme vaikka tarjoillun kuuden ruokalajin illallisen aina alkuruuista jälkiruokiin saakka kulinaaristen elämystenne ja toiveidenne  mukaan.

 

Esimerkkejä:

  • Justiina-emännän juhlapöytä
  • Pekka-isännän juhlapöytä
  • Á la carte -annokset

Jos tarvitset vain osan kokonaisuudesta esim. ruuan tai astiat – sekin onnistuu. Yhtä tasokkaat ruuat ja palvelut valmistamme ja toimitamme myös asiakkaan omiin tiloihin, joten olipa juhlasi missä tahansa me autamme sinua. Voimme myös toimittaa tarjoilut juhlatilaasi tarjoiluastioissa, jolloin ne vain nostetaan esille. Halutessasi meiltä voit vuokrata tyylikkäät ja ajattomat astiat n. sadalle hengelle.

Juhlatiloissamme Justiinan Salin tunnelmalliseen tilaan voimme tehdä kattaus kattaa jopa 50 hengelleJos tarvitset osaavan ammattilaisen ota yhteys keittiömme numeroon  045 122 00 90 tai laita sähköpostia lahiruokapalvelut@justiinat.fi  ja pyydä tarjous.

Tehdään juhlat yhdessä!