banner

 

Hoivapalvelut

Yksilöllinen kotipalvelu ja kotisairaanhoito on hyvää hoivaa läheisellesi kaikkein tutuimmassa ympäristössä. Uskomme, että suurimmalle osalle meistä koti on turvallisin ja viihtyisin paikka olla ja asua. Tuttu ja kodikas ympäristö auttaa selviytymisessä silloin, kun muisti tai fyysinen kunto heikkenevät. Hyvin toteutetun kotihoidon avulla voi kotona elää täysipainoista ja rikasta elämää.

Meille tärkeintä on ihmisen hyvinvointi!

Laadukas palvelu ja ammattitaitoinen hoitohenkilökunta

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin koulutetulla ja osaavalla monitaitoisella henkilökunnalla. Vankka ammattitaito on osa yrityksemme osaamista. Toimintamme perustuu asiakkaidemme arvostamiseen, kunnioittamiseen ja heidän ehdoilla toimimiseen. Työntekijämme ovat luotettavia ja kokeneita kotipalvelun ja hoitotyön osaajia. Perus-, lähi- sekä sairaanhoitajamme ovat Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran rekisteröimiä ammattihenkilöitä.

Justiinoiden tarjoama kotipalvelu ja kotisairaanhoito toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Olemme läsnä juuri sillä tavalla, kuin läheisesi kokee tarvitsevansa. Yksilöllinen kotipalvelu ja kotisairaanhoito mahdollistaa läheisellesi asumisen omassa kodissa, turvallisesti ja tuetusti. Yksilöllinen kotipalvelu ja kotisairaanhoito ei vain hoida ja huolla, vaan myös edistää asiakkaidensa hyvää ja itsenäistä elämää. Elämää sellaisena, kuin he itse haluavat sitä elää.      

Ota yhteyttä kotihoitoomme ja kerro tilanteesi. Etsitään yhdessä sellainen ratkaisu, joka mahdollistaa kotona asumisesi mahdollisimman pitkään.

Palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennys.

Meillä käy maksuvälineenä myös palvelusetelit.