banner

 

Hoivapalvelut

Yksilöllinen kotipalvelu on hyvää hoivaa läheisellesi kaikkein tutuimmassa ympäristössä. Uskomme, että suurimmalle osalle meistä koti on turvallisin ja viihtyisin paikka olla ja asua. Tuttu ja kodikas ympäristö auttaa selviytymisessä silloin, kun muisti tai fyysinen kunto heikkenevät. Hyvin toteutetun kotihoidon avulla voi kotona elää täysipainoista ja rikasta elämää.

Meille tärkeintä on ihmisen hyvinvointi!

Laadukas palvelu ja ammattitaitoinen hoitohenkilökunta

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin koulutetulla ja osaavalla monitaitoisella henkilökunnalla. Toimintamme perustuu asiakkaidemme arvostamiseen, kunnioittamiseen ja heidän ehdoilla toimimiseen. Työntekijämme ovat luotettavia ja kokeneita kotipalvelun ja hoitotyön osaajia. Perus- ja lähihoitajamme ovat Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran rekisteröimiä ammattihenkilöitä.

Justiinoiden tarjoama kotipalvelu toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Olemme läsnä juuri sillä tavalla, kuin läheisesi kokee tarvitsevansa. Yksilöllinen kotipalvelu mahdollistaa läheisellesi asumisen omassa kodissa, turvallisesti ja tuetusti. Yksilöllinen kotipalvelu ei vain hoida ja huolla, vaan myös edistää asiakkaidensa hyvää ja itsenäistä elämää. Elämää sellaisena, kuin he itse haluavat sitä elää.      

Ota yhteyttä kotihoitoomme ja kerro tilanteesi. Etsitään yhdessä sellainen ratkaisu, joka mahdollistaa kotona asumisesi mahdollisimman pitkään.

Palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennys.

Meillä käy maksuvälineenä myös palvelusetelit.